1 abr 2013

CRÒNICA DE SETMANA SANTA

Aquests dies han estat molt intensos. La petita va tenir classe fins dimecres i nosaltres vam treballar fins dijous.
Però la "xalera"  va començar Diumenge Rams.  A la petita li vaig posar la faldilla negra de volants.  I ella va anar tota contenta amb la palma a passejar pel poble. Li encanta anar amb faldilles de volants. 
Dimarts van arribar les mones.  Primer la del padrí: de la Peppa Pig amb moltes llaminadures i després la de la veïna: casolana i típica d'aquestes Terres però farcida de xocolate. Amb aquestes mones la petita va entendre que aquests dies eren especials i que ella era la protagonista. Com l'Anna, la nena del conte que ens va regalar l'H i que hem llegit aquests dies.  
Dimecres quan va arribar a la llar d'infants li va dir a la L. :"Avui és l'últim dia i demà és festa". I quan va sortir portava l'àlbum amb les fitxes d'aquest trimestre i una piruleta de xocolate.  Més ben dit una boleta de xoxolate amb molles de colors ;-). 

Dijous va passar el dia amb els meus pares a la casa d'estiu.  Ja hi vam anar a dormir dimecres tots tres.  Va retrobar les seves joguines aparcades allí durant tot l'hivern i les joguines de quan la mama i el tiet eren petits. Quan el papa i la mama van acabar de treballar,  vam anar tots tres a platja a passejar però hi havien molts mosquits. 

Divendres, dissabte i dilluns hem anat a dinar fora amb els nostres amics i els seus fills. Un dia a la platja, l'altre a la muntanya i avui al poble. Aquest any ha estat tot un èxit,  des del meu punt de vista, hem anat a restaurants amb zones habilitades per a infants. Ells no s'han aborrit i nosaltres hem dinat prou tranquils. El primer dia hi havia una caseta,  gronxadors i un tobogan; el segon una zona al mateix menjador plena de joguines i avui matalassos elàstics. 

Ara està dormint shhhht. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario